_::_Forside
_
::_Parterapi, Århus
_::_Parterapeut, Århus
_::_Individuel Terapi
_::_Konfliktløsning
_::_Supervision
_::_Kurser
_::_Artikler
_::_Honorar
_::_Kontakt

Supervision

Behandlere har varierende behov for råd og vejledning. Nogle organisationer og faggrupper bruger ikke supervision mens andre ikke kan forestille sig at arbejde uden.

Supervisionens primære fokus er som oftest kvaliteten af og dynamikkerne i den personlige kontaktform, som supervisenterne anvender i kommunikationen med forskellige patienter/klienter. Nogle typer af klienter kan man have let ved at håndtere, hvorimod andre typer gentagne gange kan volde problemer og være årsag til unødvendige belastninger og konflikter og heraf følgende forringelse af behandling, serviceniveau og arbejdsmiljø.

Alt efter hvordan supervisionen gives, samt hvilke krav og ønsker den enkelte supervisent har, varierer supervisionens omfang og karakter. Nogle ønsker at personlig udvikling skal være en del af supervisionens formål, mens andre udelukkende ønsker faglig vejledning. Selvom der altid er tale om en kombination idet fagperson og privatperson er integreret i samme individ, kan fokus i praksis lægges forskelligt.

Der optræder altid et potentiale for såvel faglig som personlig udvikling i forbindelse med supervision. Forhold som er væsentlige forudsætninger for et udviklende arbejdsliv.

Min erfaring er at fagpersoner som arbejder med mennesker i service- og sundhedssektoren har glæde af at modtage regelmæssig supervision.

Parterapeut Århus

Psykolog Frank Lyngholm • Parterapi i AarhusParterapeut i Aarhus • Vestergade 48, I • 8000 Århus C • Telefon: 61 65 64 53