_::_Forside
_
::_Parterapi, Århus
_::_Parterapeut, Århus
_::_Individuel Terapi
_::_Konfliktløsning
_::_Supervision
_::_Kurser
_::_Artikler
_::_Honorar
_::_Kontakt

Kurser

Kursers form og formål tilrettelægges efter de konkrete behov. Fælles for al kursusafholdelse er dog ønsket om at blive bibragt viden og evner, der kan være kimen til videreudvikling af faglige og personlige kompetencer.

Målgruppen er professionelle, der ønsker at tilegne sig relationelle færdigheder, der integrerer de tre niveauer som vi påvirker de relationer vi indgår i og visa versa.

Kurserne i patientkommunikation retter sig primært mod læger, sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter og studerende ved uddannelserne til disse professioner. Kursernes fokus er bl.a. på "den svære samtale" med nydiagnosticerede og terminale patienter og pårørende til sådanne. Et andet kursusformål er at foranledige en løbende sikring af det udbytte, som anvendelsen af tværfaglige teams indebærer.

Kurserne i teambuilding, lederudvikling og analytisk problemløsning afholdes i et samarbejde med Niels Holt ApS. Her fokuseres der specielt på erkendelse og udvikling af den enkeltes og gruppens måder at arbejde sammen i på.

Kursernes placering afhænger af formål og opbygning. Som oftest er der tale om indendørs undervisning og gruppebaseret dialog kombineret med uden- og indendørs øvelser. Formålet med de øvelserne er at inderliggøre den læring, som undervisningen lægger det teoretiske fundament for.

Psykolog Frank Lyngholm • Parterapi i AarhusParterapeut i Aarhus • Vestergade 48, I • 8000 Århus C • Telefon: 61 65 64 53